A legújabb szerzeményem

Én nem régen kezdtem el nap, mint nap vezetni, hiszen az új munkám, a család bővülése már nem engedi meg számomra azt, hogy hosszú – hosszú időt töltsek el minden nap a tömegközlekedésen. Számtalan átszállás és ritkán induló járat mellett ugyanis nagyon sok idő elment erre naponta, és most már autóval sokkal gyorsabban, ennek töredék része alatt otthon vagyok, aminek a feleségem és a kislányom is egyaránt nagyon örül – rólam természetesen nem beszélve.

Igen ám, de nekem van egy hatalmas hibám, történetesen hihetetlen gyorsasággal el tudok tévedni bárhol, és ráadásul úgy, hogy segítség nélkül még egy viszonylag ismertebb helyen sem tudom megmondani, hogy nagyjából merre vagyok és merre kellene tovább indulnom. Nekem folyamatosan kell a GPS segítése. Tudom, hogy most sokan legyintenek, hogy előbb vagy utóbb az ember megtanulja az útvonalakat, de ez annyira nem igaz, hogy én a tizenkét éves ottlakásom után is el tudok tévedni sajnos egy területen.

Az a telefontartó azonban amit én kezdetben használtam az autóban az ablakra szerelhető változat volt. Mivel ősszel kezdtem el vezetni rendszeresen, ezért nem ütötte fel a fejét az a hiba, hogy mivel nekem iphone készülékem van, ami köztudottan nem igazán bírja a meleget, ebben a tartóban rendkívüli módon túlmelegszik és leáll, nem mutatja tovább sem az útvonalat sem pedig az értesítéseket, nagyon kínos helyzeteket teremtve.

Azt a tanácsot kaptam, hogy szerezzek be egy másik tartót, ami ugyanúgy autós telefontartó szellőzőrácsra szerelve. Megmondom őszintén, hogy a fejemhez csapatam. Hogy lehetek ennyire buta, hogy úgy, hogy ilyen telefonom van, nem ezt a változatot választottam már a kezdetekkor is. Most már megérkezett az új tartó és természetesen kiválóan működik, tényleg nem melegszik azóta túl a telefonom és tökéletesen kíséri minden nap az útjaimat a GPS-szel egyetemben.