Amire soha nincs idő

A legdrágább dolog az arany, mondják, vagy a gyémánt, de én egyre inkább úgy érzem, hogy számomra a legtöbbet érő dolog az idő. Nincs ugyanis elég soha semmire. Persze családanyaként az ember igyekszik rengeteg felé osztani magát és megfelelni mindenhol. A férjnek, a gyereknek, az édesanyának, a munkahelynek, a bölcsinek, és még sorolhatnám a számtalan dolgot vagy helyet, ahol nem csak helyt kell állni, de még jól is kell teljesíteni, mert hát az ember jó anya, jó munkatárs és jó gyerek szeretne lenni, a feleségi szerepről nem is beszélve. De hát hogyan lenne minderre elegendő idő?

Nekem legalábbis nincs. És hát ilyenkor listázódnak a fejemben azok a dolgok, amik ugyan csak pár percet vennének igénybe, de mindig csak tologatom magam előtt, mert onnan a legtöbb időt elvenni, még akkor is, ha csak nagyon keveset nyer vele az ember. Ilyen volt nekem legutóbb a telefon tok vásárlás. Tudtam, hogy el kellene menni, mert már nem igazán védi a telefonomat a tok ami rajta van és nagyon kellene egy új iphone 11 tok, de hát sosem volt rá időm.

Míg nem egyszer csak gondoltam egyet – és bár gyűlölök a neten vásárolni – de rákerestem a google-ben a rendelhető iphone telefontok kifejezésre. Ki is dobott viszonylag sok ajánlatot természetesen, de nekem a baseusshop volt az első öt helyezett közül a legmegnyerőbb. Meg is néztem a kínálatukat, és meg is rendeltem egy telefon tokot és egy autós tartót is. Azóta már megérkeztek és meg kell hogy mondjam, hihetetlen minőségi termékek és nagyon tartósnak tűnnek, úgyhogy azóta már rendeltem egy pár kiegészítőt még erről az oldalról. Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a kis kincset, mert rengeteg időt és energiát takarítok meg általa. Biztos hogy sokat fogom még használni.