Lecserélnéd az iphonod? Adok egy kis segítséget

Nem olyan rég úgy döntöttem, hogy lecserélném a meglévő iphonomat, viszont el is kezdtem egyúttal azon gondolkodni, hogy akkor vajon mit csináljak a régi telefonommal? A régi se régi ugyanis, hiszen egy nyolcas telefonom van, viszont nagyon szeretnék egy legújabb SE változatot, ami az én szívemnek nagyon kedves lenne. Nagyon szeretem azonban a nyolcast is, és nem tudom senkinek odaadni a környezetemben, de nem szeretném azt sem, hogy a fiók mélyén heverjen, magánszemélynek pedig nem akarom eladni, mert vevőt keresni és találni, plusz leegyeztetni nekem biztosan nem lesz időm és türelmem sem, mert mostanában csak rossz dolgokat hallok ezekről az adás-vétel csoportokról, és az emberek se megbízhatók sajnos. Így ezeket összevéve sajnos egy jó időre el is napoltam a kérdést, mert annyira nem tudtam volna mit kezdeni a nyolcasommal.

Nem olyan rég azonban találtam egy kis csapatot, pontosabban kaptam egy ajánlást róluk, hogy a legjobbak a piacon, és kifejezetten apple termékek felvásárlásával foglalkoznak, hiszen régóta van ilyen szervízük és minden titkát ismerik ezeknek a termékeknek. Még azokat az eszközöket is fel tudják vásárolni, amik valamilyen hibás funkcióval vagy működéssel rendelkeznek, mert megjavítják őket.

Én vettem ez alapján a bátorságot és felkerestem őket. Hatalmas meglepetés ért, mert ez a kis csapat tényleg nagyon lelkes, nagyon profi és méginkább egyenes. Teljesen jó árat mondtak a telefonomra, sőt, felajánlották, hogy ha szeretném segítenek az új eszköz beszerzésében is. Már akkor találtak magukban egy lehetséges vevőt, egy fiatal srácot, aki szeretett volna egy használt nyolcast, és körülbelül ezt az árat meg is tudja fizetni érte. Neki csak ez a telefon felel meg, nem akar másmilyet, ezért ha beadom, fel is hívják azonnal, mert biztosan nagyon fog neki örülni. Ekkor már nem volt kérdés számomra, hogy ha ez a srác annyira örülne az én telefonomnak, én pedig az újnak, akkor az ég is mintha úgy akarná, hogy mindkettőnk jól járjon. Bele is csaptunk egymás kezébe, és azóta már a srác is én is boldog új telefontulajdonosok vagyunk

Ha tehát Te is telefont cserélnél és azt tart vissza, hogy a régit nem akarod kivonni a forgalomból, de az eladással se tudsz vagy akarsz foglalkozni, keresd fel az almabazar.hu oldalt nyugodtan, mert a használt iphone felvásárlás az egyik fő profiljuk, és biztosan tudnak neked is segíteni, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megoldódjon a vásárlás is.