A nagylányom új kedvence

Amikor az embernek gyereke születik minden megváltozik, mondják. Erre azonban csak akkor jövünk rá mennyire igaz, ha meg is tapasztaljuk azt. Nekem egy kislányom van, aki azonnal meg tudja lágyítani a szívünk, hacsak egy pillantását ránk veti. Jó ez vagy nem, mindenki maga dönti el, de én elmondhatom, hogy most már tizennyolc éves, és soha semmilyen nagy probléma nem volt vele. Mindig normálisan tanult, kialakult egy igen erős értékrendszere, amelyre a férjemmel együtt mindketten büszkén tekintünk, így nem gondolnánk, hogy elhibázott dolog lenne mindent, amit csak kér megadni számára.

Már egész kicsiként is igen felelősségtudó volt, így azt gondoltuk, semmi gond nincs azzal, hogy bizony ő már tizenhat évesen vezetni szeretne tanulni, és amint lehet autóval szeretne járni. Sokat tanul és túlórákat vesz, mellette versenyszerűen táncol, így tudjuk, hogy ahhoz, hogy ne szoruljon a segítségünkre, szüksége van erre a lehetőségre.

Amikor azonban ez megtörtént és elkezdett mindennap vezetni, sorra vettem észre, hogy mennek tönkre a kedvenc cipői. Láttam rajta, hogy nagyon bántja ez, és hogy azt is tudja, nem igazán tudunk vele mit tenni, ezért lekezdett váltócipőt használni. Ez azonban tudom mennyire macerás, ezért valamelyik nap megleptem egy heelgood cipősarokvédő csodával, ami azóta a legnagyobb kedvence lett. Nem kell többé váltócipőkkel húznia az amúgy is kevés időjét, egészen egyszerűen csak felhúzza, aztán már mehet is tovább, egy pillanat szükséges hozzá csak.  Az egyik dolog, amit nagyon szeretek benne, hogy nagyon tud értékelni dolgokat, és azok valódi értékét nézi, és ennek is rettenetesen örült, úgyhogy azóta minden nap használja is. Már két barátnőjének is rendeltünk, azt gondolom egy idő után a tánccsapat összes női tagjának lesz, de megkockáztatom, hogy még a fiúknak is.