A barátnőm ajánlásával

Az embernek vannak olyan barátai, akik élete végéig ott lesznek mellette az úton és kísérik végig azon, bármi történjék is. Nekem is van ilyen, szerencsésnek mondhatom magam, mert három is. Bizonyára nem könnyű velem, mert van egy nehéz természetem, de nagyon szeretem például az újdonságokat és új dolgokat és ezeket ők kifejezetten jól ki is tudják aknázni. Mindig hoznak nekem valamit, amit ki kell próbálnom vagy meg kell néznem és én bizony ezt örömmel teszem.

Azt is tudják rólam, hogy nagy szerelmese vagyok a testápolásnak. Imádom a jó habfürdőket, de az arckrémek világa és a szemfestékek is mindig lázba hoznak. Nem igazán kell sokat kérlelni engem arra, hogy próbáljak ki valamilyen újdonságot vagy új színt. És az is tudnivaló, hogy szeretem az avon termékeket, mert régen nagyon sokat használtam őket, és az is nagyon mély nyomot hagyott bennem, ahogy régen az édesanyámmal megismerhettem a katalógust és a termékeit.

Éppen ezért a minap az egyik barátnőm ajánlott nekem egy oldalt, mert épp arról panaszkodtam neki nemrég, hogy már nem igazán van olyan katalógus, amiből lehetne rendelni. Leginkább nem találok olyan platformot, ahol ezek a termékek egyben megtekinthetők vagy megvásárolhatók lennének. Ő pedig mutatott nekem egyet a pipereshop oldallal. Valóban fantasztikus ez a kis oldal. Hihetetlen sok mindent meg lehet találni rajta, legfőképp az összes avon terméket. Nagyon szeretem már most, és jövő hétvégén végig is barangolom az oldalt az anyukámmal mint a régi szép időben, csak nem katalógussal. Biztos vagyok benne, hogy visszajön majd a régi élmény érzése, nem csak nekem, de neki is. Már alig várom hogy megmutathassam neki.