A legnehezebb terület

Körülbelül két hónapja úgy döntöttem, hogy én sem fogok tudni már olyan intenzitással és lelkesedéssel járni kiállításokra és rendezvényekre, mint eddig, akármennyire is szeretném, mert nem fogja engedni az időm, ezért szükségem van egy webshopra, ahol biztosítani tudom az egyedi ásvány ékszereim gazdára találását. Persze tudtam már amikor kitaláltam, hogy ez a feladat nem lesz egy egyszerű kör részemről, mert hát semmit sem értek ezen a területen a feladatokhoz, de úgy gondoltam muszáj belevágnom, és inkább azt a taktikát választottam, hogy a lehető legjobb és legprofibb szolgáltatókat választom az egyes feladatokhoz.

Nem is gondoltam, hogy legjobban a termék fotózás feladatával fog meggyűlni a bajom. Rengeteg szolgáltató ajánlatát néztem végig és sok személyes egyeztetésem is volt, azonban valahogy a minta képek nem győztek meg egy esetben sem, és azt kell mondjam, most már tudom miért. A fotoda csapata ugyanis hihetetlen minőséget tett le számomra az asztalra. A képek egyszerűen gyönyörűek, a tónusok gyönyörűek, a színek pedig bámulatosak. Az egész kép él, és hűen visszatükrözi az ásványok gyönyörű világát egy-egy ékszerben, ami biztos vagyok benne, hogy minden az oldalra látogató vevőjelölt szívét el fogja csavarni.

Most már, így, hogy tudom ők hogy dolgoznak azt mondom, nagyon nagy hiba lett volna megállni bármelyik másik szolgáltatónál, mert ez egy teljesen különleges világ, különleges és speciális tudásigénnyel és háttér igénnyel, amit nem mindenki tud ennyire profin visszaadni mint ez a csapat. Én viszont a legjobbat akartam, és úgy gondolom, hogy hála a jó égnek, ez létre is jött. Nehezen találtam meg őket, de azt mondhatom, hogy semennyi időt és energiát nem sajnálok arra amit a keresésükre fordítottam. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.