Az új családi szokás

Az ember egészen addig hazárdírozik az egészségével, és talán nem is igazán figyel oda rá, sem hogy emelje az egészség mértékét, sem pedig hogy megtartsa a szervezete jó állapotát, amíg gyerek nem érkezik a családba. A gyerekáldás ugyanis egyszerre iszonyatosan megható és szép dolog és egyben feladat, és egyszerre hihetetlen stresszfaktor és felelősség. Felelősséggel tartozunk onnantól kezdve afelé a kicsi ember felé, hiszen egyedül nem tudja megállni a helyét a nagyvilágban. Nekünk kell segíteni őt mindenféle tekintetben. Ahhoz viszont, hogy sokáig mellette tudjunk maradni, egészségesnek és fittnek kell lennünk.

Éppen ezért, amikor a mi családunkba megérkezett az első gyerek, a férjem is és én is teljesen máshogy álltunk onnantól kezdve az egészségünkhöz. Sokkalta jobban odafigyelünk azóta az alapanyagokra, hogy mit és milyen összetételben eszünk és persze arra is, hogy az eddig viszonylag került halak és ilyen típusú fehérjék is felkerüljenek az étlapra.

Nem mondom hogy könnyű volt ezt megoldani, hiszen teljesen más recepteket igényelt a dolog, és persze az alapanyagbeszerzés terén is voltak nehézségek, de amikor rátaláltam az oceanfood csapatára, akkor szinte azonnal, az első rendelés után a bio lazac lett a kedvenc. Ezzel pedig meg is kezdődött egy új családi szokás, hiszen onnantól kezdve minden egyes héten legalább kétszer hal kerül az asztalra, és általában ebből egy alkalommal ez nem más, mint a bio lazac, amit iszonyatosan jó minőségben, gyorsan és egyszerűen meg tudok rendelni mindig ettől a szuper csapattól. Csak javasolni tudom mindenkinek a termékeiket! Próbálják ki, nem bánják meg! Én biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is csak tőlük fogok rendelni, annyira elégedett vagyok velük, és az általuk biztosított gyors eljárással és maximális minőséggel és egészségességgel is egyben.