A lakásfelújítás sztárja

Amikor mi nem olyan régen megvásároltuk a leendő otthonunkat, egy erőteljesen felújításra szoruló kertes házat vidéken, még úgy gondoltuk, hogy iszonyatosan jó helyzetben vagyunk, hiszen több pénz áll a rendelkezésünkre, mint amennyibe valószínűleg kerülni fog a leújítás úgy, hogy minden feladatot szakemberek fognak ellátni. Persze azóta sajnos a piac erre csúnyán rácáfolt, sőt, eljutottunk oda közel fél év leforgása alatt, amíg birtokba tudtuk venni a házat, hogy már nem volt elég a pénzünk mindenre. A szakemberek vállalási díjai és persze az alapanyag árak olyan szinten drágulást mutattak, hogy hihetetlen módon fogyni kezdett a pénzünkért kapható munkák száma. Így persze nem volt más lehetőség mint pár dolgot nekünk, saját két kezünkkel kellett megoldanunk.

Így aztán én például a festés feladatát vállaltam magamra, a feleségem pedig a kertrendezés megoldását tűzte ki célul, persze azért a fizikai segítséggel, mert már az is nagyon nagy dolog, hogy ha az ember jól látható tervek mentén halad a kert tekintetében. Együtt aztán sokkal könnyebb megoldani, a szakemberek persze erre is hihetetlen összegeket adnak ajánlatban ma már. Hála a jó égnek mi találtunk egy tökéletes segítőtársat a lakásfelújítás feladatainak ellátásához, hiszen a zsiráf csiszoló például amit a fabrikshop.hu oldalról rendeltünk olyannyira könnyítette meg a feladatomat, hogy töredék idő alatt végeztem a fal előkészítés feladataival. A festés pedig nyilván profinak és maximálisan minőséginek látszik a tökéletesen sima falon. Mint ha csak szakember csinálta volna.

Azt el kell mondjam, hogy sosem vágtam volna bele magam a feladat megoldásába ha nem fogy el a pénzünk, viszont akkor ez a hihetetlen büszkeség érzés sem lenne sajnos bennem, hogy a saját házamban mennyi mindent meg tudtam csinálni és szinte minden helyiség színe és egészséges, szép fala az én kezemet dicséri. Ennek keretében tehát mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy bátran vágjon bele egy-egy apróbb feladat megoldásába, mert hihetetlen jó érzés és büszkeség így betérni a saját házunkba. És persze nézzen fel a Fabrikshop oldalára. Hihetetlen minőségi eszközöket lehet ugyanis itt találni szuper áron.